Planning bestellingen Gepost 17 december, 2019

Uit

Geachte afnemer,

De dagen van 2019 lopen zo stilaan ten einde, het nieuwe jaar komt er aan. De ideale tijd om terug te kijken, maar ook om plannen en voornemens te maken.

In verband met de kerstdagen en de jaarwisseling zal uw coöperatie gesloten zijn op woensdag 25 december, donderdag 26 december en woensdag 1 januari 2020.
Dinsdag 31 december is het oudejaarsdag, maar u zult begrijpen dat dit maar een gedeelde werkdag is.

Om iedereen op tijd het voer te leveren vragen wij u om uw bulkbestelling zo vroeg mogelijk door te geven, met zoveel mogelijk afleverdagen. Dat biedt ons de mogelijkheid om productie en expeditie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De zakgoedauto rijdt in deze weken op dinsdag 24 december en donderdag 2 januari 2020. De uiterlijke besteldatum voor dinsdag 24 december is vrijdag 20 december en voor 2 januari is dit vrijdag 27 december.

We hopen dan ook aan het eind van 2019 en de jaren die voor ons liggen op een gezonde en prettige voortzetting van onze samenwerking.

Wilt u uw bestelling alstublieft tijdig doorgeven en als het mogelijk is meerdere bezorgdagen opgeven?

 

Dit zorgt voor een efficiënte planning en de wetenschap dat u tijdig uw voerbestelling ontvangt. De medewerk(st)ers zijn u zeer erkentelijk voor uw medewerking.

Ook is het sinds kort mogelijk om uw bestelling door te geven via WhatsApp. Dit kan op het nummer 0522-291225. Tijdens kantooruren (8:00-17:00) staan wij voor u klaar om uw bestelling in behandeling te nemen.  Ook via deze weg zien wij uw bestelling graag tegemoet.

 

Bestuur, RvC en personeel van De Eendracht U.A. danken u voor het vertrouwen en de goede contacten.

 

Wij wensen u een fijne Kerst en een voorspoedig Nieuwjaar!