Biologisch rundveevoer

Biologisch RundveeDe Eendracht is ruim 10 jaar specialist in het produceren van biologisch rundveevoer. Doordat in onze fabriek te Rouveen alleen GMO-vrije grondstoffen gebruikt worden is het mogelijk in dezelfde productielocatie biologisch en gangbaar voer te produceren. Alle grondstoffen worden geanalyseerd op de voederwaarde zodat het mogelijk is een perfecte samenstelling te maken. Door kritisch en zorgvuldig grondstoffen in te kopen, te analyseren en samenstellingen te optimaliseren is de Eendracht de specialist is in het produceren van biologisch rundveevoer.

De Eendracht ondersteunt u met een breed, kwalitatief hoogwaardig advies. Wij staan garant voor een gezonde, duurzame productie waarbij uw vee een hoge levensproductie kan realiseren. Ons assortiment bestaat uit biologisch rundvee, geiten, schapen, pluimvee en varkensvoer. Naast de standaardvoeders hebben wij de mogelijkheid om voer op maat te maken afgestemd op uw specifieke eisen. Alle voeders staan onder controle van Skal. (lees meer over Skal)

Biologisch boeren is top sport, wat in sterke mate geldt voor de melkveehouderij.

Met de rantsoenbenadering van de Eendracht is het mogelijk om het maximale rendement uit uw eigen ruwvoer te halen. Onze visie is dat het basisrantsoen in balans moet zijn wat betreft verschillende verteringssnelheden en energie/ eiwit verhoudingen. Ons advies is gericht op deze visie. Allereerst de basis in balans, al dan niet aangevuld met een aanvullende basiscorrectie of enkelvoudige grondstof. De Eendracht kan uw rantsoen optimaal ondersteunen met voer uit ons assortiment op speciaal voor u op maat gemaakt. Ons assortiment helpt u de balans te vinden tussen het biologisch uitgangspunt en economie. Gezonde voeding van uw melkvee is hierbij een essentieel onderdeel.