Maatregelen Covid-19 Gepost 1 oktober, 2020

Uit

Beste klant/relatie,

Wederom brengen wij onze maatregelen bij u onder de aandacht, om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en onze voerproductie veilig te stellen. Deze maatregelen zijn:

Onze adviseurs werken op dit moment uitsluitend op afspraak. Voordat een adviseur langskomt, zal hij dat eerst telefonisch met u kortsluiten.

Andere maatregelen die wij treffen:

  • Alle bezoeken aan de Lichtmisweg in Rouveen worden uitgesteld.
  • Er wordt vriendelijk verzocht om geen contact te zoeken met de bulkwagenchauffeurs als zij bij u aan het lossen zijn.
  • Er wordt ook vriendelijk verzocht om geen contact te zoeken met onze zakgoedbezorger als hij bij u op het erf is.
  • Als er vragen voor de bulkwagenchauffeur of zakgoedbezorger zijn, graag even telefonisch doorgeven. Dat kan altijd op nummer 0522-291225.
  • De zakgoedloods aan de Lichtmisweg wordt gesloten. Eventueel telefonisch bestellen en dan buiten afhalen, blijft wel mogelijk.
  • De Welkoopwinkel in Staphorst blijft wel open, maar daar worden ook extra maatregelen getroffen om besmetting tegen te gaan. Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te ontsmetten, bij de ontsmettingszuil. Verder vragen wij u afstand te houden, zoveel mogelijk gebruik te maken van het pinnen. Eventueel kunt u telefonisch bestellen, boven de € 40,- wordt deze gratis bij u thuis bezorgd.  

Wij begrijpen dat we hiermee niet de service kunnen bieden, die u van ons gewend bent. Wij vragen echter uw begrip voor deze situatie.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor of uw adviseur.

Met vriendelijke groeten,

Coöperatie De Eendracht