Bestellen tijdens de feestdagen Gepost 25 november, 2013

Uit

Geachte relatie,

 

De dagen van 2013 lopen zo stilaan ten einde, het nieuwe jaar komt er aan. De ideale tijd om terug te kijken, maar ook om plannen en voornemens te maken.

De Eendracht heeft ook dit jaar verschillende plannen verwezenlijkt en is bezig nieuwe plannen voor de komende tijd te ontwikkelen. Plannen die bijdragen aan de continuïteit ten bate van onze afnemers. Ruim 100 jaar ervaring in het produceren van mengvoer draagt bij aan het besef dat continuïteit voor uw agrarische bedrijf zeer belangrijk is.

De doelstelling van de Eendracht is en blijft zelfstandig blijven en rendement voor haar afnemers behalen.

Zonder uw hulp zal dit een onmogelijke zaak blijken te zijn. We hopen dan ook aan het eind van 2013 en de jaren die voor ons liggen op een gezonde en prettige voortzetting van onze samenwerking.

Bij deze gelegenheid wil De Eendracht een beroep doen op uw medewerking. Wilt u alstublieft rekening houden met de voerbestellingen rond Kerst en Oud en Nieuw. De kerstdagen vallen midden in de week, te weten op woensdag en donderdag. Nieuwjaarsdag valt op woensdag.

 

Wilt u uw bestelling alstublieft tijdig doorgeven en als het mogelijk is meerdere bezorgdagen opgeven?

 

Dit zorgt voor een efficiënte planning en de wetenschap dat u tijdig uw voerbestelling in huis heeft. De medewerkers zijn u zeer erkentelijk voor uw medewerking.