Maatregelen Corona virus

Beste klant/afnemer,

Ook wij nemen extra maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan en onze voerproductie veilig te stellen. Deze maatregelen zijn:

Onze adviseurs werken zoveel als mogelijk vanuit huis en zullen alleen klanten bezoeken als dat strikt noodzakelijk is. Voordat een adviseur langs komt, zal hij dat eerst telefonisch met u kortsluiten. Heeft u een afspraak met de adviseur, dan zal hij één dezer dagen contact met u opnemen om de afspraak minimaal 3 weken op te schuiven, of eventuele bijzonderheden telefonisch met u door te nemen.

Andere maatregelen die wij treffen:

  • Alle bezoeken aan de Lichtmisweg in Rouveen worden uitgesteld.
  • Er wordt vriendelijk verzocht om geen contact te zoeken met de bulkwagenchauffeurs als zij bij u aan het lossen zijn.
  • Er wordt ook vriendelijk verzocht om geen contact te zoeken met onze zakgoed bezorger als hij bij u op het erf is.
  • Als er vragen voor de bulkwagenchauffeur of zakgoedbezorger zijn, graag even telefonisch doorgeven. Dat kan altijd op nummer 0522-291225.
  • De zakgoedloods aan de lichtmisweg wordt gesloten. Eventueel telefonisch bestellen en dan buiten afhalen blijft wel mogelijk.
  • Kunstmest uit de silo kan wel worden afgehaald.
  • De Welkoop winkel in Staphorst blijft wel open, maar daar worden ook extra maatregelen getroffen om besmetting tegen te gaan. Bijvoorbeeld: Hou afstand, liefst pinnen en uw bestellingen boven de € 40,- kunnen gratis bezorgd worden aan huis.

Wij begrijpen dat we hiermee niet de service kunnen bieden, die u van ons gewend bent. Wij vragen echter uw begrip voor deze tijdelijke situatie en we hopen dat deze maatregelen maar van korte duur zijn.

 Als u nog vragen hebt kunt u altijd contact opnemen met het kantoor of uw adviseur.

Met vriendelijke groeten,

Coöp. De Eendracht